Cordinator Medical Service AB

Cordinator Medical Service är ett av Östergötlands ledande företag inom företagshälsa, kliniska prövningar och privat sjukvård. Vi är sedan 2004 då vi grundades, ett vårdföretag som alltid anpassar vårt erbjudande efter varje kunds behov där snabbhet, flexibilitet och kompetens präglar vårt dagliga arbete.

Med stort fokus på varje kundföretags unika behov, så skräddarsyr vi tillsammans effektiva vårdlösningar och långsiktiga upplägg. Vi strävar alltid efter att erbjuda rätt hjälp till både företag som helhet och till anställda på individnivå, där vi är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Ända sedan Cordinator Medical Service grundades har vi lagt största vikt vid kvalitet och kundnöjdhet. På det sättet har långsiktighet i våra kundrelationer varit en självklarhet från dag ett. Högsta kvalitet på allt vi gör säkerställer vi exempelvis genom noggrannhet och höga krav vid rekrytering, och kundnöjdhet som krav och förväntan exempelvis genom vår anpassningsbarhet i vårt erbjudande kring våra hälsotjänster.

Cordinator har egna mottagningar i Linköping och Norrköping. Vårt mobila team besöker gärna företag i hela Östergötland med omnejd.

Varmt välkommen till oss på Cordinator!