Teamhälsan

Välkommen till Teamhälsan 

Teamhälsan jobbar för att utveckla arbetsplatser där människor mår bra och kan prestera fullt ut – arbetslivet ut. Vi är en företagshälsa på stark frammarsch som driver ett systematiskt och förebyggande hälsoarbete i nära samverkan med våra kunder. I dagsläget samarbetar vi med ett 100-tal företag i Halland. Men vi har plats för några till i våra lokaler på Fiskaregatan 17 på Söder eller i vår rullande husbilsmottagning. Finns ni på flera orter kan vi såklart samordna avtal och aktiviteter inom ramen för RiksNära företagshälsor.

Vad erbjuder vi?

Teamhälsan består av tio medarbetare som tillsammans erbjuder allt du kan önska av en komplett företagshälsa. I våra roller som företagssköterska, företagsläkare, sjukgymnast, ergonom, arbetsmiljöingenjör, beteendevetare och organisationskonsult hjälper vi dig både med dagsaktuella frågor och att se framåt för att utveckla arbetsmiljön och personalens välbefinnande. Ett helhetsgrepp som ger resultat.

  • Vårt tjänsteutbud omfattar allt från arbetsmiljökartläggningar till hälsokontroller, konditionstester och rehabilitering.
  • Vi gör ofta arbetsplatsbesök och mobila hälsokontroller är något av en specialitet. Det gör oss till en idealisk partner om du har verksamhet på flera orter. Hösten 2019 förvärvade vi en husbil färdiginredd för att kunna genomföra hälsokontroller på plats nära arbetsplatser.
  • Därutöver anordnar vi även utbildningar och föreläsningar inom exempelvis ergonomi, kost/motion, systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM), stresshantering, första hjälpen och hjärt-/lungräddning.

Ännu en gång välkommen till oss!

Jörgen Abrahamsson, VD